Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Basit ama güsel bir hile :)

YazarMesaj
Admin
»»AdmiN««
»»AdmiN««
Admin

Erkek
Nerelisiniz? : KONYA
Mesleğiniz : ÖĞRENCİ
Ruh Haliniz : Basit ama güsel bir hile :) Dusunc10
Sitemize vereceğiniz puan: : 10
Hobileriniz : Yüzmek
Deneyim :
Basit ama güsel bir hile :) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Basit ama güsel bir hile :) Right_bar_bleue

Paylaşım :
Basit ama güsel bir hile :) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Basit ama güsel bir hile :) Right_bar_bleue

Tuttuğunuz Takım : Basit ama güsel bir hile :) D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802

Basit ama güsel bir hile :) Empty
MesajKonu: Basit ama güsel bir hile :)   Basit ama güsel bir hile :) Icon_minitimePtsi Ekim 27, 2008 10:37 pm

Arkadaslar ben eskiden gladiatus oynuyodum 35 lvl de bıraktım orda yaptıgım bir hile vardı.Bilgisyarın ileri alarak sefere falan cıktıgımda süreyi kısaltıyordum.Bunu metin2 de deneyeyim dedim.40 lvl çar banlanmadan önce . İlk önce bu hile Lisan Yüzügü olanlarda yani 40 lvl ve üssü için bir hiledir şimdi Lisan yüzügünü üstünüze alıyosunuz sonra sağ köşeden bilgisayarın saatini 1 sene geri alıyorsunuz ve metin2 ye yeniden giriyorsunuz.Bi baktınız süresi 29 olan yüzügün süresi 1 sene olmus yani o yüzügü bir oyun senesi daha kullanabilirsiniz hileyi tamamen kendim keşfettim alıntı deildir ve bu hilenin çöüzümü yoktur ama DİKKAT eger bilgisayarın süresini ileri alırsanız yüzük kaybolur Basit ama güsel bir hile :) Biggrin hem bu hileyi at görevindede kullanabilirsiniz mesela 30 dk lık ögrevi 1 saat yapabilirsiniz Basit ama güsel bir hile :) Biggrin

emege saygı ALINTIDIR
https://turkmaster.forum.st
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Basit ama güsel bir hile :)   Basit ama güsel bir hile :) Icon_minitimeSalı Ekim 28, 2008 10:03 pm

Çok Güzel bişimiş Ya bende Ati ne Zamn zirhlasam Diyordum :d
Admin
»»AdmiN««
»»AdmiN««
Admin

Erkek
Nerelisiniz? : KONYA
Mesleğiniz : ÖĞRENCİ
Ruh Haliniz : Basit ama güsel bir hile :) Dusunc10
Sitemize vereceğiniz puan: : 10
Hobileriniz : Yüzmek
Deneyim :

Paylaşım :

Tuttuğunuz Takım : Basit ama güsel bir hile :) D1e2ee3fede4072d5e25570324a07802

MesajKonu: Geri: Basit ama güsel bir hile :)   Basit ama güsel bir hile :) Icon_minitimeÇarş. Ekim 29, 2008 12:44 pm

bilmiyorum artık Very Happy
https://turkmaster.forum.st

Basit ama güsel bir hile :)
1 sayfadaki 1 sayfası